Pokémon Tins kopen, welke zijn er allemaal?

Er bestaan nogal wat verschillende soorten tins. We leggen de meest voorkomende (en terugkerende) hieronder even uit!

De periodieke Tin collection

Pokémon Elemental Power tin Vaporeon-GX

Met enige regelmaat brengt Pokémon een tin collection uit. Doorgaans betreft dit een serie van drie tins met verschillende Pokémon opdruk. De tin op de foto betreft de Pokémon Elemental Power Tin - Vaporeon GX. Van deze reeks bestaan er ook een Jolteon-GX en een Flareon-GX Tin. Deze tin collections bevatten doorgaans 4 Pokémon Boosterpacks en een Promo kaart. De prijs van deze tins liggen doorgaans rond 20 - 25 euro.

De Pokémon mini tin collection

Pokémon GO Mini Tin Collection

De Pokémon Mini Tin Collection wordt doorgaans gereleased met elke nieuwe Pokémon set. Er zijn meestal 5 verschillende tins met opdruk om te verzamelen. De Pokémon Go Mini Tin Collection op de afbeelding hier bevatte Blissey, Magikarp, Pikachu, Snorlax en Eevee.

Mini tins bevatten twee Pokémon boosterpacks, een munt en een speciale art kaart met doorgaans de opdruk van de mini tin. De prijs van een mini zit tussen 10 - 14 euro. 

De Pokémon Pokéball tins

Pokémon Pokéball tins

De Pokéball tins releasen in verschillende soorten Pokéballen. Zoals bijvoorbeeld een poké ball, great ball en ultra ball. Deze poké ball tins bevatten 3 Pokémon boosterpacks en 2 stickervellen. De prijs ligt rond 14 - 16 euro.

De Collectors Chest

Pokémon Collectors Chest

Wellicht wel de leukste tin van allemaal, de Pokémon Collectors Chest. Waarom? Er zitten hele gave Pokémon goodies in.

Vijf of zes Pokémon boosterpacks

Promo kaarten

Pokémon munt

Vier stickervellen

Mini portfolio

Een Pokémon notitieboekje

Een code kaart voor Pokémon Trading Card Game Online

De prijs van deze collectors chest ligt doorgaans op 25 - 30 euro. Dit is afhankelijk wat er precies in zit. Bij Trading Card Games Center proberen we altijd een gunstige prijs te stellen. Een verzamelhobby moet in onze optiek ook nog te betalen zijn!

Hierboven zijn de meest voorkomende tins met Pokémon kaarten. 

Heb je nog vragen? Mail ons via [email protected]