Wil je een Pokémon Elite Trainer Box kopen? Wat zit er nou precies in? 

Pokémon Crown Zenith Elite Trainer Box

Elke Pokémon verzamelaar kent ze wel. De Elite Trainer Boxen. Maar voor de nieuwelingen die het verzamelen van Pokémon ook als hobby leuk vinden, is het soms niet zo helder wat waar nou precies in zit. Wij leggen dit graag voor je uit!

Een Elite Trainer Box heeft doorgaans het volgende als inhoud:

8 of 10 Pokémon Boosterpacks.

Een promo kaart welke iedere set verschillend is.

65 Sleeves met een opdruk die doorgaans past bij de nieuwe Pokémon set.

45 Energie kaarten.

Een gids met spelregels specifiek voor de uitgebrachte Pokémon set.

6 dobbelstenen waarmee je schade telt in het Pokémon TCG spel.

1 munt-flip munt die legaal gebruikt mag worden in een competitie.

2 conditie markeringen

1 markering van bijvoorbeeld VSTAR. Dit kan verschillen omdat er bij nieuwe Pokémon sets vaak nieuwe termen worden geïntroduceerd.

De elite trainer box dient zelf meteen als mooie opbergbox. Deze bevat ook 4 verdelers om je Pokémon kaarten te kunnen ordenen.

Tot slot bevat de Pokémon Elite Trainer Box ook nog een codekaart voor Pokémon Trading Card Game Online.

Ter illustratie een afbeelding met de inhoud van een Elite Trainer Box:

Pokémon Elite Trainer Box Silver Tempest

Dit is de Elite Trainer Box van de set Pokémon Silver Tempest

Is een Elite Trainer Box het geld waard?

In onze optiek is een Pokémon Elite Trainer Box zijn geld zeker waard. Bij Trading Card Games Center houden wij als uitgangspunt aan om zeker niet boven de adviesprijs te zitten. Júist net wat daaronder, omdat we Pokémon voor een leuke prijs aan de man willen brengen. Bij Trading Card Games Center kost een Elite Trainer Box zo rond de 42,99 tot 47,99. Dit is ook afhankelijk van de set. Sommige Pokémon sets zijn duurder in inkoop. Echter, houden wij onze belofte dat we niet boven de adviesprijs voor een Elite Trainer Box zullen zitten.

De adviesprijs wordt gecommuniceerd door onze leverancier vanuit The Pokémon Company. Retailers zijn echter zelf verantwoordelijk voor hun prijsstelling. Je kunt daarom soms ook grote verschillen zien in prijzen. Onze visie blijft: Een hobby hebben is leuk. Máár nog leuker als deze betaalbaar is!

Geseald bewaren

Het is ook een mogelijkheid om je Pokémon Elite Trainer Box gesloten in seal te bewaren. De ervaring leert dat Pokémon artikelen door het ouder worden, meer waarde krijgen. De oudere sets zijn op dit moment erg veel waard. De verwachting voor de toekomst is dat dit ook met de komende sets gebeurd. Het blijft echter wel een kwestie van vraag en aanbod. De ene Pokémon set is ernstig overvraagd en zal meer en sneller een hogere waarde kennen dan een ander.

Ons assortiment Pokémon Elite Trainer Boxen vind je hier:

TCGCenter.nl | Pokémon Elite Trainer Boxen, V Boxen, Chests en Tin's

Heb je na aanleiding van deze uitleg nog vragen? Je kunt ons altijd bereiken via info@tcgcenter.nl